Tururile virtuale ajută la optimizarea SEO

Un tur virtual e o EXPERIENȚĂ pentru clientul dvs., astfel cum prima impresie e crucială, venim în sprijinul dvs. cu conținut calitativ ce poate fi utilizat pentru marketing și creșterea numărului de clienți ai agenției imobiliare, hotelului, pensiunii, stațiunii turistice, muzeului, spațiului de co-working, etc.

Conform informațiilor oferite de My360, site-urile cu tururi virtuale vor primi, în general, cu 30% mai multe backlink-uri decât site-urile care nu au un tur virtual, astfel turul virtual te poate ajuta la o mai bună poziționare în căutările Google.

Dacă aveți tururi virtuale pe site-ul dvs., probabil că șansele ca cineva să vă distribui conținutul vor fi mult mai mari decât site-urile care nu au tururi virtuale. Șansele ca cineva să vă distribui conținutul cresc semnificativ cu 50%, conform datelor disponibile.

Iată un exemplu de un tur virtual al unui office din București. Există multe camere și zone de explorat, ceea ce îi face pe oameni interesați și pe pagina dvs. pentru o perioadă mai lungă de timp.

office

Tururile virtuale realizate de 360panorama pot fi distribuite pe rețelele de socializare, astfel Google va merge pe ipoteza că în urma distribuirilor directe conținutul site-ului dvs. e de interes și îi va acorda mai mult ”credit” în căutări oferindu-i un ranking mai bun.

În medie, s-a observat o creștere de 80% (conform datelor My360) a timpului pe care oamenii îl petrec pe un site cu tururi virtuale, comparativ cu unul care nu are. Acest lucru va avea cu siguranță un impact pozitiv asupra SEO.

Haideți la o ședință gratuită 20 de minute alături de unul din consultanții noștri pentru a vă ajuta să vă promovați afacerea mai bine prin intermediul tururilor virtuale.