130% șanse mai mari de a rezerva o cameră la hotel, pensiune, etc. dacă are și un tur virtual ca prezentare

Secolul XXI este cel care e definit de EXPERIENȚELE pe care un business le oferă utilizatorilor, iar elementele diferențiatoare sunt vitale în decizia de cumpărare a clienților.

Un tur virtual e o experiență atractivă pentru clienții dvs. care vă va ajuta să vă diferențiați de competitori, fie că vorbim de agenții imobiliare sau pensiuni, hoteluri, apartamente/case/imobile în regim de închiriere, etc.

În 2015 s-a realizat un studiu în urma căruia s-a demonstrat că tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 – 34 de ani dacă li se prezintă un tur virtual pe platformele de booking/rezervare (sau pe site-ul propriu al hotelului, pensiunii, etc.), șansele de a rezerva o locație care are un tur virtual cresc cu 130%.

Totodată, 67% dintre respondenții la studiu au precizat că prezintă un interes mai ridicat pentru acele afaceri care au un tur virtual pe site-ul lor (ex.: hotel, pensiune, spațiu de birouri, magazine, agenție imobiliară, etc.)

În imobiliare, conform studiului realizat, 50% dintre respondenți au spus că tururile virtuale sunt esențiale în luarea deciziilor, 54% dintre cei intervievați au spus că nici nu ar merge la o locație care să nu prezinte online poze 360 .

Conform unui studiu realizat de către Realtor.com, o proprietate imobiliară ce are și un tur virtual primește cu 87% mai multe vizionări decât o proprietate ce nu are un tur virtual.

Omni Hotels și TIG global au efectuat cercetări care au arătat că atunci când site-urile hoteliere au prezentat un tur virtual, rezervările au crescut și ratele de conversie au fost mărite între 16% și 67%. Aceasta reprezintă o creștere enormă a veniturilor, care altfel ar fi ajuns la concurenții ce au tururi virtuale pe site. Nu este de mirare că 63% dintre companiile de turism au postat tururi virtuale în  2016.

Ce vă oferă 360panorama?

  • Adăugarea turului virtual pe Google Maps;
  • Statistici săptămânale și lunare;
  • Poze și videoclipuri din tur;
  • Dollhouse-ul proprietății;
  • Floor planul;
  • Mentenanță;

Notă: Studiile sunt realizate în SUA, însă acest trend a venit și în Europa, cât și în România, tururile virtuale ajutând la o mai bună vizibilitate a afacerilor atrăgând mai mulți vizitatori și clienți business-ului dvs.